Никола Стоянов не очаква повече сериозно покачване на инфлацията. В това увери

...
Никола Стоянов не очаква повече сериозно покачване на инфлацията. В това увери
Коментари Харесай

Никола Стоянов не очаква инфлацията да расте повече

Никола Стоянов не чака повече сериозно покачване на инфлацията. В това увери служебният министър на стопанската система и промишлеността в студиото на БиТиВи.

Според него обаче трябва да бъде признато определение за понятието енергийно небогати, за да се види на кои хора би трябвало да се окаже по-голяма помощ и за кои хора не е нужна такава.

Политическата неустойчивост е главният фактор, който въздейства на задграничните вложители да не влагат у нас, уточни Стоянов, който няма статистика какъв брой компании са се отказали поради фрагментираната нестабилна политическа конюнктура в България.

Според него поради ниските цени, отстъпката от 25 стотинки на литър гориво би трябвало да спре.

От 400 инспекции има единствено няколко акта при инспекциите на райския газ, сподели още Стоянов във връзка с новата рискова субстанция измежду децата и инспекциите, които извърши Комисия за отбрана на потребителите (КЗП).

Служебният министър на стопанската система и промишлеността увери, че България не изнася оръжия за Украйна. България изнася оръжия за доста страни по света, само че след това къде отиват Стоянов не знае. Възможно е да изнасяме оръжие за страни, които доставят Украйна, смята още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР